Skip to main content

Kontorsinvigning!

Igår firade vi in vårt nya kontor i Göteborg!

I takt med att vi fortsätter växa kommer detta utökade utrymme att rymma vårt talangfulla team och erbjuda en dedikerad labbsektion för alla våra tekniska projekt. Vårt nya kontor kommer att fungera som huvudkontor för alla verksamheter i Sverige och som navet för teknik och utveckling.

Vi vill rikta ett stort tack till alla gäster som delade denna milstolpe med oss och ser fram emot att hälsa fler av våra kunder, partners och kollegor välkomna till våra nya lokaler.

Publicerat den:

För ytterligare information

Hannes Svahn

Marketing Communication

Elbit Systems är ett världsledande teknikbolag med verksamhet inom en rad olika områden, främst inom försvar och säkerhet. Vi utvecklar och tillhandahåller ett brett sortiment produkter och system för applikationer i luften, på marken, till havs eller inom cyberområdet.

När det handlar om digitalisering av militär kommunikation och militära ledningssystem är Elbit Systems en ledande aktör – och en pionjär. Vi erbjuder digitaliserade helhetslösningar och har en produktportfölj som täcker allt från HF-radio och UAS till satellit och IP/WAN-nätverk.

Läs mer om vad som händer hos oss