Skip to main content
Digitalisering – Radio

Digitalisering

Digitalisering som ger övertag

Det finns ingen annan väg. Digitalisering är ett måste – och den innebär oslagbara möjligheter. Det gäller bara att välja rätt partner. Elbit Systems leder utvecklingen inom försvarsdigitaliseringen, och för oss är målet aldrig digitalisering för sakens skull. 

Här handlar det till hundra procent om att utveckla och uppgradera våra användares förmåga – och säkerställa överlägsenhet mot motståndare när läget är skarpt. Digitaliseringen bidrar till att skapa informationsövertag, samtidigt som den säkerställer kortare beslutscykler, överlägsen konnektivitet och högre operativ effekt med oöverträffad driftsäkerhet. Och allt det här åstadkommer digitaliseringen dessutom med betydligt mindre resurser än vad som tidigare varit möjligt.

TorchX Karta
En partner hela vägen

En partner hela vägen

När det gäller tekniska lösningar, integration eller förbättring och utveckling av processer för att öka överlevnadsförmågan och den operativa effekten (samtidigt som arbetskraft och resurser minskar) har Elbit Systems unika förmågor och erfarenheter. Vi har under de senaste tjugo åren definierat begreppet digitalisering inom försvarsbranschen och kan idag både leverera digitaliseringslösningar och leda digitaliseringsprogram. Under parollen Networking the battlefield samlar vi vår unika kunskap och erfarenhet i syfte att hjälpa våra kunder och användare att ta sig an digitaliseringens möjligheter och få ut så mycket som möjligt av dem.

Alltid i teknikens framkant

Alltid i teknikens framkant

Vi har samlat alla förmågor internt i bolaget, från radiosystem och kommunikationslösningar till ledningsstödssystem och cyber. Det är unikt i branschen och innebär att vi alltid kan säkerställa att vi ligger i teknikens framkant. Kraven från våra globala kunder inom just digitaliseringslösningar bidrar förstås också till att vi alltid ligger i topp. Vi har en unik förmåga och förståelse för att både skräddarsy och anpassa system till kundens specifika behov – utan att för den skull kompromissa med kvaliteten och den innovativa höjden.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur Elbit Systems digitala lösningar och breda produktsortiment bidrar till ökad förmåga inom det svenska försvaret? Och är du nyfiken på vad det egentligen är som gör oss till en gamechanger. Hör av dig till oss, vi berättar gärna.