Skip to main content
Karriär - Jobba hos oss

Karriär

Våra medarbetare är något utöver det vanliga

Vill du också jobba på ett företag som hela tiden befinner sig i teknikens framkant? Som bidrar till nya förmågor och möjligheter inom försvar och säkerhet? Och som bara anställer medarbetare som på riktigt är intresserade av att utvecklas och utmanas? Välkommen till Elbit Systems Sverige!

Elbit Systems är ett världsledande internationellt teknikbolag som framför allt jobbar med lösningar och produkter inom området försvar och säkerhet. Den svenska verksamheten etablerades under 2020 med ambition att bli både utvecklings- och underhållshub för våra regionala affärer.

Att vi numera finns nära den svenska marknaden är extremt uppskattat och vi växer så det knakar. Det innebär också att vi löpande behöver rekrytera fler medarbetare med rätt attityd och massor av glöd.

Läs mer om vilka vi är

Skicka en spontanansökan

Just nu kanske det inte finns någon tjänst som passar dig. Du kan självklart ändå visa intresse för att jobba hos oss på Elbit Systems. Fyll i formuläret här intill, så har vi de uppgifter vi behöver om något skulle dyka upp.

    Vill du veta mer?

    För att få mer information om en tjänst eller om hur det är att jobba hos oss är du självklart varmt välkommen att höra av dig.

    Anna Nilsson
    Business Support

    anna.nilsson@elbitsystems.se