Skip to main content
Service och eftermarknad

Service och eftermarknad

Nära till hands genom hela livscykeln

En viktig del i vårt erbjudande är service och eftermarknad. Enkelt förklarat finns vi med dig som kund hela vägen, från implementering till avveckling, och ser till att våra produkter fungerar precis som de ska. Inte minst när läget är skarpt.

Security of supply står återigen högt på agendan. Det måste finnas rätt materiel på rätt plats – och det som finns måste fungera i alla lägen. Elbit Systems finns med genom hela produktcykeln. Med kunskap och support, men också genom att snabbt och säkert tillhandahålla reservdelar. En självklar del av vårt erbjudande handlar om generösa underhållsavtal, om välutrustade reservdelslager och om att finnas precis där vi behövs.

Där och när du behöver oss

Tillgänglighet är a och o, vilket innebär att vi finns nära – lokalt på våra egna adresser såväl som i anslutning till kundens aktuella position. På så sätt är vi med och stärker Sveriges totalförsvarsförmåga, samtidigt som vi bidrar till ett så lågt logistiskt avtryck som möjligt. Så som det måste vara.

Servicearbete

Alltid med rätt kompetens

En stor fördel är förstås att vi har kompetensen som behövs internt, inom företaget. Och det gäller allt vi säljer, från varje enskild radio och hela vägen till vår mest avancerade mjukvara. Det gör att vi kan jobba snabbt och agilt. Om det skulle behövas kan vi även lyfta in världsledande specialister från andra delar av Elbitkoncernen. För dig som kund handlar det om trygghet, om att alltid kunna vara säker på att det finns någon som tar ansvar och löser eventuella problem.

Vill du veta mer?

För mer information om vårt erbjudande inom service, underhåll och reservdelar, tveka inte att höra av dig.

Supportmejl
support@elbitsystems.se